پـشـتـیـبانی تلفنی

81 16 072 0991

سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

29,000 تومان

پاورپوینت بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

مقدمه نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز

آنزیمها جهت بهره وری بیشتر، بهبود کیفیت و ایمنی محصولات مختلف بهداشتی و غذایی مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از این آنزیم ها لاکتوپراکسیداز است . پلیپپتیدی که دارای 612آمینه و وزن ملکولی معادل 87 کبلودالتون می‌باشد.

سیستم آنزیم لاکتوپراکسیداز

سیستم لاکتوپراکسیداز شامل ترکیبی از آنزیم لاکتوپراکسیداز، تیوسیانات و پراکسید هیدروژن است که به صورت یک سیستم دفاعی چند عملکردی، از فعالیت طیف گستردهای از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی جلوگیری می کند.

بزاق دهان به واسطه ترکیبات موجود در آن از تاثیرات مثبتی بر کنترل متابولیسم و رشد میکروب ها در مخاط دهان و دندان برخوردار است.

در واقع بزاق دهان به صورت ذاتی از عوامل ضد میکروبی برخوردار است که دارای نقش دفاعی در سیستم ایمنی بدن می باشند.

فهرست مطالب

  • مقدمه
  • معرفی آنزیم لاکتوزپراکسیداز
  • کاربردهای آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی
  • نتیجه گیری
  • منابع

منابع:

  1. Eyassu, S. Buys, E. and Donkin, E. F. 2005. Significance of the lactoperoxidase system in the dairy industry and its potential applications. Trends in Food Science & Technology, 16: 137-154.
  2. Hanning, C., Spitzmüller, B., Lux, H. C., Altenburger, M., Al-Ahmad, A. and Hannig, M. 2010. Efficacy of enzymatic toothpastes for immobilisation of protective enzymes in the in situ pellicle. Archives of Oral Biology, 55: 453-469.
  3. International Dairy Federation (FDA). 1988. Code of practices for the preservation of raw milk by the lactoperoxidase system. Bulletin of the International Dairy Federation, 234: 1-15.
  4. Lumikari, M., Soukka, T., Nurmio, S. and Tenovuo, J. 1991. Inhibition of the growth of Streptococcus mutans,Streptococcus sobrinus and Lactobacillus casei by oral peroxidase systems in human saliva. Archives of Oral Biology, 36: 155-160
  5. Martinez-Gomis, J., Fernández-Solanas, A., Viñas, M., González, P., Planas, M. E. and Sánchez, S. 1999. Effects of topical application of free and liposomeencapsulated lactoferrin and lactoperoxidase on oral microbiota and dental caries in rats. Archives of Oral Biology, 44: 901- 906
  6. Roger, V., Tenovuo, J., Lenander-Lumikari, M., Söderling, E. and Vilja, P. 1994. Lysozyme and lactoperoxidase inhibit the adherence of Streptococcus mutans NCTC 10449 (sero- type c) to saliva treated hydroxyapatite in vitro. Caries Research, 28: 421- 428.
  7. Seifu, E., Buys, E. M., Donkin, E. F. and Petzer, I. M. 2004. Antibacterial activity of the lactoperoxidase system against food-borne pathogens in Saanen and South African Indigenous goat milk. Food Control, 15: 447-452.
  8. Welk, A., Rudolph, P., Kreth, J., Schwahn, Ch., Kramer, A. and Below, H. 2011. Microbicidal efficacy of thiocyanate hydrogen peroxide after adding lactoperoxidase under saliva loading in the quantitative suspension test. Archives of Oral Biology, 56: 1576-1582.

پاورپوینت رشته زیست شناسی در رابطه با سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی در ۱۷ اسلاید توضیح داده شده است، دسترسی به فایل قابل ویرایش برای شما پس از خرید از ماهان داک امکان پذیر می باشد.

guest
امتیاز شما
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

مكان گيرنده

سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

29,000 تومان
خانه
0 مورد سبد خرید
فروشگاه
حساب من