پـشـتـیـبانی تلفنی

81 16 072 0991

سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

29,000 تومان

پاورپوینت بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

مقدمه بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز

آنزیم ها جهت بهره وری بیشتر، بهبود کیفیت و ایمنی محصولات مختلف بهداشتی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.

یکی از این آنزیم ها لاکتوپراکسیداز است . پلی پپتیدی که دارای 612 آمینه و وزن ملکولی معادل 87 کبلو دالتون می‌باشد

سیستم لاکتوپراکسیداز شامل ترکیبی از آنزیم لاکتوپراکسیداز، تیوسیانات و پراکسید هیدروژن است، که به صورت یک سیستم دفاعی چند عملکردی، از فعالیت طیف گستردهای از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی جلوگیری می کند.

فهرست مطالب

  • معرفی آنزیم لاکتوپراکسیداز
  • کاربردهای آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی
  • کاربردهای آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع غذایی
  • نتیجه گیری
  • منابع

منابع

1. Eyassu, S. Buys, E. and Donkin, E. F. 2005. Significance of the lactoperoxidase system in the dairy industry and its potential applications. Trends in Food Science & Technology, 16: 137-154.

2. Hanning, C., Spitzmüller, B., Lux, H. C., Altenburger, M., Al-Ahmad, A. and Hannig, M. 2010. Efficacy of enzymatic toothpastes for immobilisation of protective enzymes in the in situ pellicle. Archives of Oral Biology, 55: 453-469.

3. International Dairy Federation (FDA). 1988. Code of practices for the preservation of raw milk by the lactoperoxidase system. Bulletin of the International Dairy Federation, 234: 1-15.

4. Lumikari, M., Soukka, T., Nurmio, S. and Tenovuo, J. 1991. Inhibition of the growth of Streptococcus mutans,Streptococcus sobrinus and Lactobacillus casei by oral peroxidase systems in human saliva. Archives of Oral Biology, 36: 155-160

5. Martinez-Gomis, J., Fernández-Solanas, A., Viñas, M., González, P., Planas, M. E. and Sánchez, S. 1999. Effects of topical application of free and liposomeencapsulated lactoferrin and lactoperoxidase on oral microbiota and dental caries in rats. Archives of Oral Biology, 44: 901- 906

6. Roger, V., Tenovuo, J., Lenander-Lumikari, M., Söderling, E. and Vilja, P. 1994. Lysozyme and lactoperoxidase inhibit the adherence of Streptococcus mutans NCTC 10449 (sero- type c) to saliva treated hydroxyapatite in vitro. Caries Research, 28: 421- 428.

7. Seifu, E., Buys, E. M., Donkin, E. F. and Petzer, I. M. 2004. Antibacterial activity of the lactoperoxidase system against food-borne pathogens in Saanen and South African Indigenous goat milk. Food Control, 15: 447-452.

8. Welk, A., Rudolph, P., Kreth, J., Schwahn, Ch., Kramer, A. and Below, H. 2011. Microbicidal efficacy of thiocyanate hydrogen peroxide after adding lactoperoxidase under saliva loading in the quantitative suspension test. Archives of Oral Biology, 56: 1576-1582.

 

سمینار در قالب پاورپوینت رشته زیست شناسی در رابطه با بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی در17 اسلاید توضیح داده شده است، دسترسی به فایل قابل ویرایش برای شما پس از خرید از ماهان داک امکان پذیر می باشد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی”
سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

مكان گيرنده

سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی

29,000 تومان
خانه
0 مورد سبد خرید
فروشگاه
حساب من