سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی
سمینار بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی
- دسته بندی: علوم پایه
- حجم فایل: 300KB
- نوع فایل: pptx
- صفحات: 17
- مقطع: کارشناسی ارشد
پاورپوینت بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی
مقدمه بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز
آنزیم ها جهت بهره وری بیشتر، بهبود کیفیت و ایمنی محصولات مختلف بهداشتی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
یکی از این آنزیم ها لاکتوپراکسیداز است . پلی پپتیدی که دارای 612 آمینه و وزن ملکولی معادل 87 کبلو دالتون میباشد
سیستم لاکتوپراکسیداز شامل ترکیبی از آنزیم لاکتوپراکسیداز، تیوسیانات و پراکسید هیدروژن است، که به صورت یک سیستم دفاعی چند عملکردی، از فعالیت طیف گستردهای از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی جلوگیری می کند.
فهرست مطالب
- معرفی آنزیم لاکتوپراکسیداز
- کاربردهای آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی
- کاربردهای آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع غذایی
- نتیجه گیری
- منابع
منابع
1. Eyassu, S. Buys, E. and Donkin, E. F. 2005. Significance of the lactoperoxidase system in the dairy industry and its potential applications. Trends in Food Science & Technology, 16: 137-154.
2. Hanning, C., Spitzmüller, B., Lux, H. C., Altenburger, M., Al-Ahmad, A. and Hannig, M. 2010. Efficacy of enzymatic toothpastes for immobilisation of protective enzymes in the in situ pellicle. Archives of Oral Biology, 55: 453-469.
3. International Dairy Federation (FDA). 1988. Code of practices for the preservation of raw milk by the lactoperoxidase system. Bulletin of the International Dairy Federation, 234: 1-15.
4. Lumikari, M., Soukka, T., Nurmio, S. and Tenovuo, J. 1991. Inhibition of the growth of Streptococcus mutans,Streptococcus sobrinus and Lactobacillus casei by oral peroxidase systems in human saliva. Archives of Oral Biology, 36: 155-160
5. Martinez-Gomis, J., Fernández-Solanas, A., Viñas, M., González, P., Planas, M. E. and Sánchez, S. 1999. Effects of topical application of free and liposomeencapsulated lactoferrin and lactoperoxidase on oral microbiota and dental caries in rats. Archives of Oral Biology, 44: 901- 906
6. Roger, V., Tenovuo, J., Lenander-Lumikari, M., Söderling, E. and Vilja, P. 1994. Lysozyme and lactoperoxidase inhibit the adherence of Streptococcus mutans NCTC 10449 (sero- type c) to saliva treated hydroxyapatite in vitro. Caries Research, 28: 421- 428.
7. Seifu, E., Buys, E. M., Donkin, E. F. and Petzer, I. M. 2004. Antibacterial activity of the lactoperoxidase system against food-borne pathogens in Saanen and South African Indigenous goat milk. Food Control, 15: 447-452.
8. Welk, A., Rudolph, P., Kreth, J., Schwahn, Ch., Kramer, A. and Below, H. 2011. Microbicidal efficacy of thiocyanate hydrogen peroxide after adding lactoperoxidase under saliva loading in the quantitative suspension test. Archives of Oral Biology, 56: 1576-1582.
سمینار در قالب پاورپوینت رشته زیست شناسی در رابطه با بررسی نقش آنزیم لاکتوپراکسیداز در صنایع بهداشتی و غذایی در17 اسلاید توضیح داده شده است، دسترسی به فایل قابل ویرایش برای شما پس از خرید از ماهان داک امکان پذیر می باشد.
دستههای محصولات
- آزمایشگاه مقاومت مصالح
- پاورپوینت
- پایان نامه
- پروپزال ارشد
- پروژه معماری
- ترجمه مقالات
- دانلود تحقیق
- سمینار
- کتاب
- گزارش کار آزمایشگاه زیست شناسی
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی
- گزارش کار آزمایشگاه تجزیه دستگاهی
- گزارش کار آزمایشگاه ترمودینامیک
- گزارش کار آزمایشگاه تصفیه آب
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی پلیمر
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی تجزیه 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی عمومی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی عمومی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی فیزیک 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی فیزیک 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی معدنی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی معدنی 2
- گزارش کار آزمایشگاه عملیات واحد
- گزارش کار آزمایشگاه فیزیک
- گزارش کار آزمایشگاه مبانی مهندسی برق
- گزارش کار آزمایشگاه مکانیک سیالات
- گزارش کارآموزی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.