گزارش کار آزمایش اکسیژن محلول در آب DO
- دسته بندی: -
- حجم فایل: -
- نوع فایل: zip
- صفحات: -
- مقطع تحصیلی: کلیه مقاطع
گزارشکار آزمایش اکسیژن محلول در آب DO- آزمایشگاه تصفیه آب
توضیحات آزمایش
تعداد صفحات:4
بخشی از گزارش کار:
تئوری آزمایش اکسیژن محلول در آب DO:
نگاه اجمالی: آب طبیعی معمولاً حاوی مقداری گاز اکسیژن میباشد. اکسیژن در گوارا کردن آب و خوش طعم نمودن آن اهمیت زیادی دارد. زندگی حیوانات و گیاهان آبزی به حداقل غلظت اکسیژن محلول در آب بستگی دارد. ماهی ، بیش از سایر جانداران و باکتری کمتر از تمام آبزیان به اکسیژن محلول نیاز دارد.
مقدار اکسیژن محلول در آبی که ماهی در آن پرورش مییابد، نباید کمتر از 5PPM باشد. در صورتیکه مقدار اکسیژن موجود در آب کمتر از حداقل مجاز برای زندگی جانداران آبزی باشد، آن آب آلوده تلقی میشود. آبهای سطحی (اکسیژن محلول در آب) بیشتری از آبهای زیرزمینی دارند.
عوامل موثر در مقدار : مقدار اکسیژن محلول در آب ، طبق قانون هنری ، تابعی از دما و فشار جزئی اکسیژن موجود در محیط است، همچنین به مواد موجود در آب هم بستگی دارد. غلظت اکسیژن حل شده در آب کم است بنابراین از لحاظ بومشناختی ناپایدار است. مقدار اکسیژن در صفر درجه و فشار متعارفی حدود 14,6ppm می باشد. این مقدار در 20 درجه سانتیگراد به 9,2ppm میباشد. انحلال پذیری گازها با افزایش دما کاهش مییابد. بنابراین آب رودخانهای که بطور مصنوعی گرم شده است، دچار آلودگی گرمایی میباشد و آن کمتر از آبهای سرد است.
آلودگی گرمایی آب ، اغلب به علت نیروگاههای برق میباشد که آب سرد را از رودخانهها یا دریاچه برای خنک کردن دستگاهها بکار میبرند و آب گرمشده را به منبع اصلی برمیگردانند. …..
روش کار آزمایش اکسیژن محلول در آب DO:
50 میلی لیتر آب شهر برداشته و به آن 1 میلی لیتر محلول منگنز 2 سولفات اضافه کرده و0.5 میلی لیتر محلول آزید یدید و مقدار 2 میلی لیتر اسید فسفریک غلیظ به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و به مدت 10 دقیقه صبر میکنیم سپس با سدیم تیوسولفات 0.01 مولار تیتر میکنیم تا زمانی که رنگ زرد کم رنگ شود. …..
توضیحات کوتاه:
تمامی گزارش کارها در آزمایشگاه انجام گرفته شده و محاسبات تمامی آزمایشها توسط اساتید مربوطه مشاهده و اصلاح شده و پس از اصلاح و بازنگری در فروشگاه ماهان داک قرار گرفته اند.
نحوه نوشتار گزارش کار آزمایشگاه شامل موارد زیر می باشد:
1- عنوان(شامل نام آزمایش – نویسنده-اعضاء گروه و تاریخ انجام آزمایش) 2- هدف انجام آزمایش 3- وسایل مورد نیاز 4- تئوری آزمایش(مقدمه) 5- روش کار (نحوه انجام آزمایش) 6- محاسبات (شامل محاسبات مربوطه و نمودار ها) 7- نتیجه گیری 8- خطاها 9- منابع (نکته: بسته به گزارش کار بعضی از موارد وارد نشده است.)
در این گزارش کار پاسخ سوالات و دسترسی به فایل قابل ویرایش برای شما پس از خرید از ماهان داک امکان پذیر می باشد
آموزش ویدیویی باز کردن فایل های زیپ در گوشی های اندرویدی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.