گزارش کار آزمایش تعیین غلظت پروتئین به روش برادفورد
- دسته بندی: -
- حجم فایل: -
- نوع فایل: zip
- صفحات: -
- مقطع تحصیلی: کلیه مقاطع
گزارشکار آزمایش تعیین غلظت پروتئین به روش برادفورد-آزمایشگاه بیوشیمی
توضیحات آزمایش
تعداد صفحات:7
بخشی از گزارش کار:
عنوان:
تعیین غلظت پروتئین به روش برادفورد
هدف آزمایش تعیین غلظت به روش برادفورد
تعیین غلظت پروتئین مجهول به روش برادفورد
تئوری آزمایش:
روش برادفورد در اندازهگیری پروتئینها در سال ۱۹۷۶ ماریون برادفورد (Marion Bradford) روشی را برای اندازهگیری پروتئینها معرفی کرد که بر اساس تغییر ماکزیمم جذب نوری کوماسی بریلیانت بلو G-250 از ۴۶۵ نانومتر به ۵۹۵ نانومتر در هنگام اتصال به پروتئین عمل مینمود. اندازهگیری پروتئینهای محلول به این روش ساده، دقیق، سریع و ارزان بوده و از نظر مقدار پروتئین مورد استفاده مانند روش لوری میباشد.
کوتاه بودن زمان انجام آزمایش به این روش موجب شده است که نمونههای با غلظت پروتئین خارج از محدوده، در طی چند دقیقه مجددا به سهولت اندازهگیری شوند.
این روش همچنین نسبت به بسیاری از عواملی که در روش لوری اختلال ایجاد میکنند از خود حساسیت کمتری نشان میدهد. روش برادفورد به عنوان یک روش رایج به ویژه برای اندازهگیری غلظت پروتئینهای فراکشنهای سلولی و ارزیابی غلظت پروتئین در ژل های الکتروفورز میباشد.
Ausubel و همکاران در سال ۱۹۹۶ روش برادفورد را به عنوان روش انتخابی اندازهگیری دقیق غلظت پروتئینها پیشنهاد نمودند.
شرح انجام ازمایش:
ابتدا غلظت های مختلفی از آمینو اسید HSA درست کرده و بر روی هر لوله غلظت ان را نوشده سپس به ترتیب غلظت ها ان را درون دستگاه اسپکتو فتو متری قرار می دهیم و طول موج دستگاه را بر روی 595 لاندا قرا می دهیم و abs هر یک را به دست می آوریم و ان ها را ثبت می کنیم پس از ثبت کردن abs ها نموداری به دست می اید که یک نمودار خطی است معادله خط ان را به دست می اوریم……
توضیحات کوتاه:
تمامی گزارش کارها در آزمایشگاه انجام گرفته شده و محاسبات تمامی آزمایشها توسط اساتید مربوطه مشاهده و اصلاح شده و پس از اصلاح و بازنگری در فروشگاه ماهان داک قرار گرفته اند.
نحوه نوشتار گزارش کار آزمایشگاه شامل موارد زیر می باشد:
1- عنوان(شامل نام آزمایش – نویسنده-اعضاء گروه و تاریخ انجام آزمایش) 2- هدف انجام آزمایش 3- وسایل مورد نیاز 4- تئوری آزمایش(مقدمه) 5- روش کار (نحوه انجام آزمایش) 6- محاسبات (شامل محاسبات مربوطه و نمودار ها) 7- نتیجه گیری 8- خطاها 9- منابع (نکته: بسته به گزارش کار بعضی از موارد وارد نشده است.)
در این گزارش کار پاسخ سوالات و دسترسی به فایل قابل برای شما پس از خرید از ماهان داک امکان پذیر می باشد
آموزش ویدیویی باز کردن فایل های زیپ در گوشی های اندرویدی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.