- گزارش کار آزمایشگاه شیمی
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی عمومی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی عمومی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی معدنی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی معدنی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی فیزیک 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی فیزیک 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی تجزیه 2
- تجزیه دستگاهی (آنالیز دستگاهی)
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی پلیمر
- گزارش کار آزمایشگاه تصفیه آب
- گزارش کار آزمایشگاه زیست شناسی
- گزارش کار آزمایشگاه بیوشیمی
- گزارش کار آزمایشگاه عملیات واحد
- گزارش کار آزمایشگاه ترمودینامیک
- گزارش کار آزمایشگاه فیزیک
- گزارش کار آزمایشگاه مبانی مهندسی برق
- گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح
10 اشتباه مهم داوطلبان آزمون های استخدامی آموزش و پرورش
پرتکرارترین اشتباهاتی که می تواند شما را در آزمون استخدامی آموزش و پرورش به تله بی اندازد و نه تنها زمان مطالعه خود را از دست بدهید بلکه باعث می شود در مسیری اشتباه به سه سمت هدفتان بروید و نتیجه حاصله امید و انگیزه شما را برای تلاش مجدد و ادامه راه از بین خواهد برد در ادامه بررسی خواهیم کرد و راهکار هر کدام را بررسی خواهیم کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما هم با ده مورد از رایج ترین اشتباهات شرکت کنندگان در آزمون های استخدامی آموزش و پرورش از قبل از شروع آزمون تا پایان آزمون کتبی که ممکن است از انتخاب منابع مطالعه گرفته تا انتخاب رشته و شهر و حتی زمان آزمون آشنا شوید تا هرگز این اشتباهات را تکرار نکنید و در تله های وسوسه انگیز این خطاها به دام نیفتید.
اگر قصد شرکت در آزمون های استخدامی آموزش و پرورش را دارید هرگز این ده اشتباه جبران ناپذیر را تکرار نکنید.
اشتباه اول: آزمون استخدامی یا کنکور؟ چرا این مقایسه شما را به اشتباه می اندازد!
تفاوت های زیادی بین آزمون های استخدامی و کنکور های سراسری وجود دارد که اکثر شرکت کنند گان آزمون های استخدامی تفاوت این دو را اصلا نمی دانند و منابع مطالعه، نحوه مطالعه و برنامه ریزی های خود را همانند کنکور طرح ریزی می کنند. اما آیا آزمون استخدامی آموزش و پرورش همانند کنکور سراسری است؟ جواب این سوال خیر است، به هیچ وجه نمی توان آزمون استخدامی آموزش و پرورش را با کنکور مقایسه کرد. تفاوت های آزمون استخدامی آموزش و پرورش با کنکور به اختصار شامل موارد زیر می شود:
- اولین و مهمترین تفاوت منابع مطالعه است که شامل سه حیطه عمومی، اختصاصی و تخصصی می باشد که اکثر دروس این سه حیطه را چه برای شرکت کنندگان آزمون آموزگاری و چه برای دبیری نا آشنا هستند و تا به حال ممکن است مطالعه نکرده باشید.
- دومین تفاوت که شاید به چشم نیاید دو مرحله ای بودن آزمون است و پس از قبولی در آزمون کتبی به مرحله مصاحبه راه پیدا می کنید. مشکل اینجاست که اکثریت تنها به فکر مرحله اول آزمون هستند و برنامه ای برای مرحله دوم آزمون ندارند و نه با مراحل مصاحبه آشنا هستند و نه از شرایط مصاحبه، که در صورت قبولی تازه متوجه می شوند که ممکن است شرایط عمومی، پزشکی و یا حتی شرایط اختصاصی مصاحبه را ندارند.
- سومین تفاوت نحوه رقابت در آزمون های استخدامی آموزش و پرورش است که مانند کنکور نیست اما چطور؟ در کنکور رشته ها و دانشگاه ها ترازبندی می شوند و برای قبولی در یک رشته و شهر با تراز بالا باید با تمامی داوطلبان رقابت کنید، اما در آزمون استخدامی شما می توانید تنها یک شغل و شهر را انتخاب کنید و این دامنه رقابت را به طور کلی تغییر می دهد و شما تنها کافیست از میان متقاضیان یک شغل و شهر وارد رقابت شوید و حد نصاب کافی را بدست بیاورید.
- چهارمین تفاوت را می توان منابع مطالعه جدید بیان کرد، از طرفی این شرایط برای همه داوطلبان یکسان است اما این تفاوت را ایجاد می کند که مجبور میشوید در مدت زمان کم به مطالعه منابع جدید بپردازید که اولین بار است با آنها مواجه می شوید همین امر باعث می شود مدت زمان مطالعه و همچنین احتمال اشتباه در زمان پاسخ به سوالات را افزایش دهد.
این 4 مورد تنها بخشی از تفاوت های کنکور و آزمون استخدامی آموزش و پرورش می باشند، در ادامه با بررسی اشتباهات رایج داوطلبان آزمون های استخدامی آموزش و پرورش به تفاوت ها دیگر نیز پی خواهید برد.
اشتباه دوم: دفترچه راهنما: سندی که نادیده گرفتن آن، شکست شما را تضمین میکند!
قبل از شروع و ثبت نام در هر آزمون استخدامی، سازمان برگزار کننده آزمون یک دفترچه راهنما برای داوطلبان منتشر می کند که تمامی جزییات از شرایط و ضوابط شرکت کنندگان، شهر های مورد پذیرش، رشته ها و شغل ها، منابع مطالعه و … را در این دفترچه ذکر می کنند. بدون مطالعه کامل دفترچه راهنما به هیچ عنوان در هیچ آزمونی شرکت نکنید. اما چرا؟ چون شکست شما در آزمون استخدامی، قطعی است.
این یک اشتباه بزرگ است که اکثر داوطلبان بدون مطالعه دفترچه راهنما و تنها با پرس و جو از دیگران اقدام به ثبت نام و مطالعه و در نهایت آزمون می شوند. بیشتر حجم دفترچه راهنما را جدول های رشته و شغل تشکیل می دهد و نهایتا بین 20 تا 40 صفحه شامل شرایط، ضوابط، قوانین، منابع و موارد مهم دیگر می شود که لازم است به دقت مطالعه کنید.
نکته مهم: پاسخ هر سوالی که ممکن است برای شرکت در آزمون برای شما پیش بیاید در این صفحات می باشد.
اشتباه سوم: ظرفیت بالا، تله ای خطرناک برای انتخاب رشته اشتباه!
اشتباه چهارم: شهرهای پرظرفیت: فرصت یا تله؟ انتخاب شما چه عواقبی دارد؟
اشتباه پنجم: منابع مطالعه: چرا انتخاب اشتباه، مسیر موفقیت را مسدود میکند؟
اشتباه ششم: سوالات عمومی: چرا نباید از آنها غافل شوید؟
اشتباه هفتم: تمرکز بیش از حد روی سوالات تخصصی: اشتباهی که هزینه آن را میپردازید!
اشتباه هشتم: منابع اختصاصی: آیا واقعا تنها راه موفقیت هستند؟
اشتباه نهم: مدیریت زمان اشتباه در آزمون: چرا بسیاری در این دام میافتند؟
اشتباه دهم: پاسخ به همه سوالات: آیا این استراتژی واقعا جواب میدهد؟
- توسط: ماهان داک
- بروزرسانی: 02/03/2025
- No Comments
اشتراک گذاری با دوستان