- گزارش کار آزمایشگاه شیمی
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی عمومی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی عمومی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی آلی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی معدنی 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی معدنی 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی فیزیک 1
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی فیزیک 2
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی تجزیه 2
- تجزیه دستگاهی (آنالیز دستگاهی)
- گزارش کار آزمایشگاه شیمی پلیمر
- گزارش کار آزمایشگاه تصفیه آب
- گزارش کار آزمایشگاه زیست شناسی
- گزارش کار آزمایشگاه بیوشیمی
- گزارش کار آزمایشگاه عملیات واحد
- گزارش کار آزمایشگاه ترمودینامیک
- گزارش کار آزمایشگاه فیزیک
- گزارش کار آزمایشگاه مبانی مهندسی برق
- گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح
پاورپوینت انواع تقلب در نوشیدنی ها ومایعات شیر – آب میوه-آبلیمو – آب غوره
- دسته بندی: زیست شناسی
- حجم فایل: 2MB
- نوع فایل: pptx
- صفحات: -
- مقطع تحصیلی: کارشناسی
تقلب در نوشیدنی ها ومایعات شیر – آب میوه – آبلیمو – آب غوره
از آنجایی که مواد غذایی دارای کاربرد عمومی هستند و همواره مشتری زیادی دارند، گاهی افراد سودجو و متقلب به فکر استفاده از بازار پرفروش و پر رونق آن می افتند و برای کم کردن هزینه های تولید و به دست آوردن ثروت های باد آورده، به تقلب های عجیب و غریب دست می زنند و از این راه سلامت مردم را به خطر می اندازند.
تقلب در مواد غذایی به شکل های مختلفی صورت می گیرد.
فهرست مطالب
- تقلب در شیر
- تقلب در تولید آب میوه
- مضرات آبمیوه تقلبی
- تقلب در آبلیمو
- تشخیص آبلیمو طبیعی
- تقلب در آب غوره
بخشی از مطالب پاورپوینت تقلبات در نوشیدنی ها
تقلب در شیر
1- مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف:
شیر حیوانات مختلف در برخی از نقاط دنیا، دارای قیمت متفاوتی است. برای نمونه در مملکت ما شیر گوسفند مطلوب تر از شیر گاو است و به همین جهت متقلبین شیر گوسفند را با مقداری شیر بز یا گاو مخلوط می کنند و به فروش می رسانند.
ادامه مطالب در پاورپوینت …
تقلب در تولید آب میوه
آبمیوه ها به صورت طبیعی و به روش فیزیکی از میوه سالم و یا از کنسانتره رقیق شده، با یا بدون قسمت های خوراکی مانند تکه های میوه و پوره میوه، به همراه یکسری افزودنی های مجاز تهیه می شوند و صرفا استفاده از شیرین کننده های طبیعی شامل ساکارز (شکر) ، گلوکز، فروکتوز، شربت اینورت و شربت ذرت با فروکتوز بالا در این نوع محصولات مجاز است.
اما استفاده از هرگونه شیرین کننده مصنوعی، طعم دهنده مصنوعی، رنگ مصنوعی و نگهدارنده در نوشیدنی های میوه ای غیرمجاز است. با این وجود تعدادی از کارخانه ها از رنگ مصنوعی و طعم دهنده های مصنوعی در تولید آبمیوه استفاده می کنند.
ادامه مطالب در پاورپوینت ..
در این پاورپوینت به بررسی انواع تقلب و روش های آن در نوشیدنی ها میپردازیم، فایل پاورپوینت در 25 اسلایدبرای ارائه تهیه شده است، با خرید این پاورپوینت، زمان و تجربه مارا داشته باشید.
آموزش ویدیویی باز کردن فایل های زیپ در گوشی های اندرویدی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.