پاورپوینت بررسی مهمترین ترکیبات شیمیایی خانواده بقولات

9,000 تومان

پاورپوینت بررسی مهمترین ترکیبات شیمیایی خانواده بقولات

  گياهان اين تيره علفى يا چوبي، برگ‌هاى آنها غالباً متناوب، پرى مرکب، گاهى ۲ تا ۳ برگچه‌اى و يا به‌ندرت ساده هستند. گل‌آذين آنها به‌صورت‌هاى مختلف، گل‌ها نامنظم، هر گل شامل ۵ کاسبرگ آزاد پيوسته، ۵ گلبرگ آزاد يا پيوسته، ۵ گلبرگ آزاد و يا پيوسته، ۴ پرچم يا به تعداد بيشتر و به‌صورت آزاد يا پيوسته و يک برچه است.
تخمک‌ها يک و يا به تعداد زياد، تمکّن حاشيه‌اي، ميوهٔ نيام (گاهى ناشکوفا) و يا لومنتوم است. گياهان اين تيره انتشار وسيعى در سطح ايران دارند.

در این پاورپوینت به بررسی کلی ترکیبات شیمیایی تیره بقولات میپردازیم:

  • نخود فرنگی

نخود فرنگی یا نخود سبز (نام علمی: Pisum sativum)، گیاهی از دستهٔ حبوبات است. دانه‌های نخود فرنگی داخل غلافی کیسه مانند قرار گرفته‌اند. این کیسه‌ها از گل به عمل آمده و در خود دانه‌هایی را جای می‌دهند، از این رو این کیسه‌ها نوعی میوه هستند، ولی طبق تعریف، دانه‌های نخود فرنگی در دستهٔ گیاهان طبقه‌بندی می‌شوند…

  • لوبیا

لوبیا یکی از مهمترین گیاهان زراعی از خانواده بقولات و یکی از منابع مهم کالري و پروتئینی در تغذیه انسان محسوب میشود. تولید سالانه این گیاه 62.10 میلیون تن است و یکی از ۱۰ محصول مهم جهان بشمار می رود و در بین بقولات مقام اول را دارد…

  • شیرین بیان

گیاه شیرین بیان با نام علمی Glycyrrhiza glabra L گیاهی چند ساله از خانواده تحولات Fabaceae می باشد. گلیسیریزا گلابرا یک نام یونانی است و از دو واژه گلیكس به معنی شیرین و ریزا به معنی ریشه مشتق شده است….

  • ماش

ماش گياهي يكساله است و به خانواده Fabaceae تعلق دارد. جوانهزني روشي مرسوم و ارزان براي بهبود خواص تغذيه اي بقولات عنوان شده است…

  • نتیجه گیری 
  • منابع

مقالات معتر در زمینه ترکیبات شیمیایی تیره بقولات

  1. کنترل بیولوژیکی بیماری پژمردگی آوندی میخک با عامل Fusarium oxysporum f.sp. dianthi به وسیله استرین های باسیلوس و سودوموناس جدا شده از فراریشه میخک
  2. ترکیبهاي شیمیایی و فعالیت ضدقارچی اسانس میخک هندي (Syzygium aromaticum L.)
  3. اثر جوانه زني بر ميزان تركيبات شيميايي، خواص تغذيه اي و فعاليت ضد اكسندگي بذر ماش
  4. اثر عصاره بابونه ، میخک و سیر در گلیکوزیلاسیون غیر آنزیمی آلبومین در شرایط آزمایشگاهی
  5. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداري در انجماد
  6. بررسی میزان پلیفنل کل و برخی ویژگی هاي فیزیکی دانه در ژنوتیپ هاي مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)
  7. مروري تحليلي بر روش هاي جداسازي و اندازه گيري اسيد گليسيريزيك از گياه شيرين بيان
  8. Registration of High Mineral Common Bean Germplasm Lines NUA35 and NUA56 from the Red-Mottled Seed Class
  9. Effects of different germination conditions on the contents of free protein and non-protein amino acids of commercial legumes
  10. Spatial distribution of genetic diversity in wild populations of Phaseolus vulgaris L. from Guanajuato and Michoaca´ n, Mexico
  11. The synthesis of 18b-glycyrrhetinic acid derivatives which have increased antiproliferative and apoptotic effects in leukemia cells

در این پاورپوینت به بررسی مهمترین ترکیبات شیمیایی خانواده بقولات  در 19 اسلاید توضیح داده شده و در رابطه با مهمترین اعضای تیره بقولات توضیح داده شده،  فایل PDF  یازده مقاله نیز پیوست شده و منابع معتبر نیز ذکر شده است، با خرید این پاورپوینت، زمان و تجربه مارا داشته باشید.

 

آموزش ویدیویی باز کردن فایل های زیپ در گوشی های اندرویدی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاورپوینت بررسی مهمترین ترکیبات شیمیایی خانواده بقولات”